СПУ: САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ УНИЈЕ

Поштовани пријатељи, браћо по позиву.
Пре свега да се захвалим свима Вама који сте остали верни организацији сво ово време док је нисам водио. То је доказ да је СПУ зрела и озбиљна организација коју чине квалитетни људи. Наклон и онима који су се у међувремену учланили и дали свој допринос у њеном развијању.

Због пандемије Ковида 19 план и  програм неће бити богат како се планирало, али два кључна пројекта биће сигурно реализована.

Први је „Зборник“, а други „Мачкић“.

Опширније о пројектима када за то дође време.

Пошто смо организација која се поред других „ставки“ бави промоцијом МУП-а и заштитом истог министарства као и њених припадника, трудићемо се да заштитимо углед истога, како од спољних фактора тако и оних унутар истога који га покушавају дестабилизовати, уколико такве откријемо, без обзира на положај у МУП-у или на положај у друштву.
Позивам колеге да нам приступе и узму учешће у раду.
Позивам све грађане који имају часне намере и конструктивне идеје да нам приступе јер је организација отворена и за цивиле.
Данас је послато двадесетак приступница широм Србије онима који су јуче контактирали моје сараднике и мене. Српска полицијска унија започиње омасовљење и други живот.

Председник СПУ
Далибор Вукић

Podelite ovu stranicu: