БУДВА (Ластва Грбаљска)

ВИЛА СТОЈИЧИЋ-ЕТНО КУЋА
Чланови „Српске полицијске уније“ имају попуст на услуге до 20 %.
Налази се у Ластви Грбаљској-Будва на свега 2 км удаљени од једне од најлепших плажа на Црногорском  приморју, плаже Јаз. У непосредној близини налазе се прелепе плаже Трстено и Плоче. Објекат је удаљен само 6 км од центра Будве, 12 км од Аеродрома Тиват, и 14 км од Тивта и Котора.
У кругу од 30 метара налази се Рода маркет, пошта , перионица, локални кафићи, ресторани, као и фризерски салон.
Вила Стојичић својим гостима нуди удобан и комотан смештај у својим собама и апартманима.
Објекат поседује 8 апартмана-студија и 5 соба (климатизованих) са фрижидером, засебним купатилом у којима можете провести одмор у мирном и природном окружењу.
Уживајте у потпуно природном непоновљивом амбијенту далеко од градске гужве, врућине и буке, а опет близу најбољих и најлепших плажа на Црногорском приморју. Планинске и морске ваздушне струје које се укрштају на овој локацији стварају пријатну климу која веома позитивно утиче на здравље одраслих и деце.
У склопу објекта налази се ресторан, вртови и простране терасе.
Гости могу користити услуге ресторана и кухиње а доручак је урачунат у цену смештаја.
На располагању имају бесплатан паркинг и бежични интернет.
Такође пружамо услуге, рент-а цара, прања и пеглања веша, организујемо обилазак Манастира Острог и других дестинација по жељи гостију.
Гости у објекту могу поручити кафу,домаће сокове, црногорске специјалитете-његошку пршуту, домаће сиреве, маслиново уље, домаћа вина и ракије.
Информације на бројеве телефона:
38163208784 (Србија)
38268474558 (Црна Гора)
ФБ страница