СПУ: ПРЕСЕЦАЊЕМ ПУТЕВА НАРКОТИКА КРОЗ СРБИЈУ…

Српска полицијска унија сматра да је данас наше министарство више него икад изложено систематским и диригованим нападима, смишљеним у иностраним „кухињама“, а где извршну улогу имају људи из нашег окружења.

Пресецањем путева наркотика кроз нашу земљу, можемо очекивати никад јачу кампању усмерену против полиције и самих полицајаца.

Овим путем преносимо изјаву Министра Небојше Стефановића:

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић оценио је да је бескомпромисна борба против наркотрафикинга очигледан разлог напада појединих опозиционих политичара на припаднике полиције.

„Управо су остварени резултати у тој борби разлог што су се на мети напада нашли поштени полицајци, који су дали велики допринос у спречавању продаје наркотика“, рекао је Стефановић.

Сигуран је, каже, да се из истог разлога на мети напада нашла и Дијана Хркаловић, некадашња државна секретарка у МУП.

„Жао ми је што она више није јавни функционер, јер би могла лично да запуши уста свима који лоше говоре о њој“, уверен је Стефановић.

То је, каже министар Стефановић, очигледно још једна кампања базирана на измишљотинама у циљу дискредитације борбе против наркотрафикинга, у којој је, како истиче, Дијана Хркаловић активно учествовала и помогла да полиција Србије буде једна од најефикаснијих у нашем региону.

„Поред оних чији су шураци, кумови и чланови породице наркодилери, очигледно да постоје и они које поскупљење наркотика на нашем тржишту, због већих заплена полиције, и директно погађа“, закључује Стефановић.

Главни одбор СПУ

 

 

Извор: Танјуг

Фото: Друштво за борбу против наркоманије, МУП Р. Србије

 

Podelite ovu stranicu: