SPU: SA VELIKOALBANSKIM TERORISTIMA POSTUPATI U SKLADU SA ZAKONOM

Srpska policijska unija podržava ministra unutrašnjih poslova Nebojšu u Stefanovića u izjavi da će organi Republike Srbije postupiti po nalogu suda ukoliko na tlo centralne Srbije kroče pripadnici bivše-sadašnje terorističke organizacije „OVK“.

Ukoliko nalog suda znači, da Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i drugi slični njemu, danas miljenici onog dela zapada kojem je u interesu da Srbija bude slaba i zgažena, političari nepostojeće države Kosovo, moraju biti odmah uhapšeni i sprovedeni nadležnim organima, i da im se po hitnom postupku sudi za zločine koje su počinili ili koji su počinjeni pod njihovom komandom nad srpskim i drugim nealbanskim življem na područiju Kosmeta , ukoliko dodju na jug centralne Srbije, mi kao organizacija tražimo da se po istom postupi.

Ministar Stefanović kao čovek patrota i odgovoran državnik pokazuje hrabrost, odgovornost i doslednost funkciji koju obavlja.

Stoga, stojimo iza ministra u znak podrške kao patrotska i odgovorna organizacija.

Policija kao izvršna vlast je u obavezi i na raspolaganju da izvrši naredjenja i postupa u skladu sa zakonom i podzakonskim aktima Republike Srbije.

Glavni odbor SPU

 

Podelite ovu stranicu: