SPU: POLICIJA HAPSI I HAPSIĆE. NEMA NEDODIRLJIVIH!

Policija je u zadnjih nekoliko dana imala pune ruke posla.

U svega par dana, policija je uhapsila 220 osoba koje se sumnjiče za izvršenja raznih krivičnih dela, od opšteg do privrednog kriminala.

Uhapšeni se sumnjiče da su oštetili budžet Republike Srbije, pravna i fizička lica, za više miliona evra izvršenjem različitih krivičnih dela.

Srpska policijska unija ovim putem pozdravlja rad a time i podržava policiju Srbije, kao i prvog čoveka na čelu ministarstva Nebojšu Stefanovića, i njegove bliske saradnike, koji se svi zajedno zalažu za bezbedniju Srbiju.

Rezultati govore da je 2018 godina, zapravo godina u kojoj je MUP stavio do znanja da u ovoj državi nema nedodirljivih i da time svaki gradjanin mora da shvati da se kriminal ne isplati.

Po ovome sto smo do sada videli, možemo pretpostaviti da nas očekuje „vruća jesen“ gde će  MUP nastaviti u još većem obimu raditi na stvaranju bezbednije Srbije, a mi očekujemo od tužilaštva i sudstva da obavlja svoje poslove na temeljit, pošten i zakoni način kako bi svi počinioci krivičnih dela bili u zatvoru, a ne na slobodi.

Glavni odbor SPU

Podelite ovu stranicu: