СПУ: „КАРТИЦЕ ПОГОДНОСТИ“ – ПРАВИ ПОТЕЗ !

Више од половине од укупног броја припадника Министарства унутрашњих послова Републике Србије, путем захтева затражило је да им послодавац омогући да добију „Картицу погодности“ на основу које моћи да остварују попусте од 5 до 30 одсто на робу и услуге у више од 100 радњи и предузећа у Републици Србији.

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић уручио је данас првих двадесет „картица погодности“ запосленима, и истакао је да Министарство унутрашњих послова, поред до сада урађеног, и овом картицом жели да пружи допринос унапређењу стандарда људи у полицији.

До данас, преко 22.000 радника одлучило се за овакву погодност, што значи да је министарство направило добар потез.

Руководство Српске полицијске уније поздравља овакву одлуку и стоји на располагању Министарству унутрашњих послова Републике Србије уколико буде постојала потреба, обзиром да наша организација такође има искуства у преговорима око реализације протокола о сарадњи у земљи и иностранству.

До сада, попустима на куповину роба и услуга и куповине путем административне забране на више полумесечних и месечних рата, бавили су се претежно синдикати који делују у министарству, а данас бригу у овом делу преузима и Министарство унутрашњих послова Републике Србије.

Колеге, овим путем Вас информишемо да сви који презумете „картицу погодности“ моћи ћете да путем андроид апликације добијете све неопходне информације и обавештења о попустима, а апликација се може преузети на „google play store“.

 

Главни одбор СПУ

 

Podelite ovu stranicu: