СПУ: ГРАЂАНИ ЕВРОПЕ МОГУ БИТИ УГРОЖЕНИ ПРИЈЕМОМ КОСОВА У ИНТЕРПОЛ

Делегација Републике Србије која се данас налази у Дубаију на заседању Генералне скупштине Интерпола води битку, не само за интересе своје државе, већ и за заштиту личне и имовинске сигурности грађана европе.

Преседан, који би се огледао пријемом у Интерпол непризнате и нелегитимне државе Косово, имао би несагледиве последице пре свега по безбедносни систем европских држава, па и других држава у свету.

Представници 173 земље чланице Интерпола биће директно одговорни за све негативне појаве које могу да се догоде грађанима које представљају, уколико дозволе пријем јужне српске покрајине у Интерпол.

Организован криминал на Косову, који се огледа у производњи и продаји наркотика, трговина оружија, трговина људима, кријумчарење миграната, кривотворење и прање новца су само нека кривична дела која су заступљена на овој територији.

Представници власти Косова су директно или индиректно укључени у ова кривична дела и контролишу сав организовани криминал на Косову, као и пребацивање наркотика, оружија, миграната, „белог робља“ на територију Европске уније.

Представници власти непризнате државе Косово Хашим Тачи, Рамуш Харадинај, Кадри Весељи, Фатмир Љимај и многи други, су оптужени ратни злочинци за које постоје необориви докази да су починили или наредили  извршење најтежих кривични дела убиства, силовања, протеривања и друго, а која су починили као припадници или си их починили припадници терористичке организације „ОВК“, над српским становништвом, нелабанским становништвом и албанцима који нису желели да учествују у кривичним делима против државе Србије и њених грађана.

Пријем Косова у Интерпол значи да ће све ове криминогене структуре на Косову интегрисане у институције Косова имати директан увид у базу податкака појединаца и група које се безбедносно обрађују за разна кривична дела, или за којима је на пример, расписана потерница, те може доћи до „цурења“ информација ка  криминалним групама и појединцима.

Терористичка организација „Исламаска Држава“ (ИСИС) има јако исламско упориште и подршку на Косову, један озбиљан број грађана Косова се борио или се још увек бори на територији Сирије а на страни ИСИС-а те би могла имати информације злата вредне које би омогућиле несметане терористичке акције на територији западне европе и на другим местима.

Грађани Европе, не дозволите да Вам ваши животи, животи ваше деце, родбине, пријатеља, ваша имовина, буде у будућности угрожена промишљеним или непромишљеним одлукама ваших влада.

Реците НЕ Косову у Интерпол.

 

 

Председник

Српске полицијске уније

Вукић Далибор

Podelite ovu stranicu: