АПЕЛ ЗА ПОМОЋ, ПОЗИВ МИНИСТРУ

АПЕЛ ЗА ПОМОЋ

Ени Кајкуш (12 година), ћерки нашег члана и колеге Мирвена Кајкуша, полицијског службеника запосленог у Полицијској станици Палилула, од рођења је дијагностиковано генетско обољење (мутација гена).

Годинама се породица Кајкуш бори да побољша здравствено стање своје ћерке што изискује велике финансијске трошкове породици.

Ени се здравствено стање погоршало и тренутно се налази са мајком у „Универзитетској дечијој клиници“ у Тиршовој 10, у Београду.

Струковно полицијско удружење „Српска полицијска унија“ позива све чланове, све припаднике МУП-а али све људе добре воље да помогону Ени, тако што ће у оној мери колико су у могућности, уплатити на жиро рачун новац у сврху помоћи за наставак лечења детета.

205-9001002027754-87 Комерцијална Банка, на име Мирвен Кајкуш.

 

 

ПОЗИВ

МИНИСТРУ УНУТРАШЊИХ ПОСЛОВА АЛЕКСАНДРУ ВУЛИНУ

Поштовани господине министре;

Овим путем Вас у име чланова и симпатизера Струковног полицијског удружења „Српска полицијска унија“ позивамо да својим ауторитетом као први човек Министарства унутрашњих послова Републике Србије, помогнете породици Кајкуш.

Такође позивамо овим путем и Министарство унутрашњих послова Републике Србије, Дирекцију полиције да организује индивидуално акцију прикупљања помоћи на републичком нивоу за Ену Кајкуш или у сарадњи са нама, како би акција била успешна и тиме Ени омогућили нормалан живот.

 

Председник СПУ

Далибор Вукић

Podelite ovu stranicu: