SPU: „VELIKOALBANCIMA“ U POLICIJI NEMA MESTA

Rukovodstvo Srpske policijske unije osudjuje i smatra ponižavajućim da jedan radnik policije promoviše simbole zemlje čija se politika svodi na razbijanje države Srbije i otimanje teritorije Republike Srbije.

Policija Republike Srbije je 99% sastavljena od patriota koji bi život dali za Srbiju, te je nemoguće da u našim redovima postoji osoba koja više voli i poštuje drugu državu, u ovom slučaju Albaniju, od Srbije koja je plaća, to jest  “hlebom hrani”.

Tokom obavljanja patrolne delatnosti, medju kolegama mora da vlada uzajamno poverenje i sigurnost.

Radnica MUP-a R. Srbije iz Rakovice J. N. M. kako saznajemo iz medija, javno slavi šiptarske ekstremiste i „veliku Albaniju“! Ona je na svom Fejsbuk profilu okačila svoju sliku sa malim detetom, koje na glavi ima šiptarsku kapu „keče“, i njih dvoje zajedno rukama pokazuju „orlova krila“, simbol takozvane velike Albanija.

Koliko je samo policajaca poginulo u borbi za očuvanje države u sukobu sa šiptarima to jest albanskim teroristima pripadnicima tzv. OVK i OVPBM, da bi danas ova, teško nam je nazvati je koleginicom, javno podržavala svojim postupkom secesionističke namere šiptara to jest albanaca koji žive u rade u Srbiji, a sanjaju Albaniju sa otetim teritorijama od Srbije, Makedonije, Crne Gore i Grčke. Čast pojedincima iz ove nacionalne grupacije koji poštuju Srbiju.

Gorak ukus svakom srbinu u ustima ostaje još kada se dodje do činjenice da neko ko je nosi pravoslavno ime, pa može se reći srpsko ime “Jovana”, staje na stranu siptara i albanaca  koji imaju neprijateljske namere prema državi Srbiji i srpskom narodu.

Članstvo kao i rukovodstvo Srpske policijske unije je veoma uznemireno ovakvim dogadjajem. Nejasno je i koliko je kvalitetno izvršena bezbednosna provera za ovo lice.  Na kraju, pored svega navedenog, a nevezano toliko za ovaj dogadjaj, zaključujemo da je krajnje vreme da se MUP ozbiljno pozabavi svojim radnicima i očisti svoje redove od stranih uticaja, ubačenih elemenata, kao i onih za koje postoje dokazi da su deo strane agenturne mreže.

Glavni odbor SPU

Podelite ovu stranicu: