СПУ: УСПОСТАВЉЕНА САРАДЊА СА ОПШТИНОМ БЕЛА ЦРКВА И ЕКОЛОШКИМ УДРУЖЕЊЕМ „АУРОРА“

Дана 4.3.2022 године у 11.00 часова у згради општине Бела Црква потписан је протокол о сарадњи између наше организације и општине Бела Црква.

Протокол испред СПУ потписао је председник Далибор Вукић, а испред општине Бела Црква потписала је председница општине госпођа Виолета Симић, у присуству координатора за Републику Србију СПУ Радована Новковића и службеника општине Бела Црква Предрага Стошића.

Том приликом обе стране су се сложиле да ће у заједничким акцијама настојати да раде на едукацији деце и младих, али и осталог грађанства, у области безбедности учесника у саобраћају, људи и имовине, борбе против вршњачког насиља, наркоманије, полне равноправности, заштите људских права, развоја културе, туризма, грађанских вредности, заштите животне средине, хуманитарне активности, организовање предавања, представа, спортских такмичења, показних вежби, округлих столова, трибина, семинара, конференција, израда публикација и мултимедијалних садржаја.

Истог дана у Калуђерову, у 14.00 часова, у ресторану „Крајина“  потписан је протокол о сарадњи између нашег удружења и еколошког удружења „Аурора“ из Беле Цркве.

Председник СПУ Далибор Вукић је потписао протокол о сарадњи испред СПУ, а испред  еколошког удружења „Аурора“ Милан Белобабић, у присуству координатора за Републику Србију Радована Новковића и руководиоца радног тима „Полицијски црвени крст“ Мирослава Стевановића.

Том приликом потписано је следеће:

Промоција заштите животне средине и безбедности, едукација и рад са младима, али и осталог грађанства, у области екологије и заштите животне средине, туризма, грађанских вредности, заштите људских права, спорта, науке, безбедности и хуманитарни рад.

Организација и реализација заједничких пројеката и активности, спортских такмичења, трибина, презентација, округлих столова, семинара конференција, предавања, представа, издавање заједничких публикација и израда мултимедијалних садржаја којима је сврха промоција и реаговања на горе побројане активности.

 

 

СПУ инфо

 

 

Podelite ovu stranicu: