СПУ: МИ НЕ ЗАБОРАВЉАМО ПОРОДИЦЕ КОЛЕГА КОЈИ НИСУ ВИШЕ СА НАМА

Српска полицијска унија се труди да поред основних делатности које спроводи у циљу промовисања Министарства унутрашњих послова Републике Србије, своју активност усмери и пружању помоћи породицама колега који су нас прерано напустили, а који су оставили неизбрисив траг за живота.

На основу договора између Српске полицијске уније и аутопревозника „Коста Тодоровић“ из Беле Цркве, омогућена је бесплатна годишња аутобуска карта (Бела Црква-Београд-Бела Црква) малолетном Ђорђевић Бобану из Беле Цркве за потребе одласка на терапије у Универзитетској дечијој клиници која се налази у Београду.

Бобан болује од Кронове болести и неидентификованог Колитиса, а иначе син прерано преминулог колеге Ђорђевић Горана који је радио као полицајац у ПС Бела Црква и у СГП Врачев Гај (Кусић).

Испред Српске полицијске уније годишњу карту Бобану су уручили координатор за Републику Србију Новковић Радован и члан нашег радног тима „Полицијски црвени крст“ Стевановић Мирослав.

Мајка Ђорђевић Мирјана захвалила се Српској полицијској унији и фирми „Коста Тодоровић“ и изјавила је да ће ова помоћ представљати знатно финансијско олакшање за њихову породицу.

Српска полицијска унија се такође захваљује ДОО „Коста Тодоровић“ на сарадњи и показаној хуманости.

 

СПУ инфо

 

Podelite ovu stranicu: