СПУ: ПОЗДРАВНА ПОРУКА ПРЕДСЕДНИКА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈСКЕ УНИЈЕ

Поштовани чланови, симпатизери наше организације,

Српска полицијска унија је као организација настала месеца Новембра 2017 године.

За шест месеци постојања, регистровани као удружење радника Министарства унутрашњих послова Републике Србије са основном сврхом промоције МУП-а Републике Србије, скренули смо пажњу јавности и постепено придобили поверење како нашег послодавца, тако и јавности у земљи и региону.

Наш став да  поред промоције МУП-а Р. Србије, проширимо деловање и на промоцију заслужних припадника МУП-а организационих јединица у уквирима МУП-а, развијању братсва, спортског духа, културе и уметности међу нашим члановима, наишло је на огромну подршку јавности и других организација у земљи и иностранству.

Едукација грађана, посебно деце у безбедносном смислу, проближавање и стварање поверења на релацији грађанин-радник МУП-а, једна нам је од битнијих ставки која ће у будућности допринети већем степену личне и имовинске сигурности грађана.

Поред наведеног, наши чланови имају и низ погодности  које остварују на основу чланства, што се може прочитати на нашем сајту и друштвеним мрежама.

Пратићемо и учествовати у реформи и модернизацији МУП-а, те ћемо бити њени највећи критичари, али исто тако МУП ће од нас моћи очекивати и највећу, искрену подршку за све што је преузео и предузима а што је добро по његове раднике, грађане и државу.

Као организација са времена на време, подсећаћемо чланове, симпатизере, и друге на историјат МУП-а, на успешне акције, на храбре појединце и пале припаднике који су дали живот за заштиту уставом утврђеног поретка наше земље, како би их отргли од заборава.

Хуманистичког деловања кроз разне хумане акције које будемо спроводили настојаћемо да се кроз слогу оснажимо и као организација и као служба.

Из свега претходно наведеног, позивам све колеге да активно узму учешће у раду Српске полицијске уније, активирају се формирајући  радне тимове и кроз исте своје идеје које би промовисале МУП пласирају у јавност.

Добродошли !

Председник СПУ

Далибор Вукић

 

Podelite ovu stranicu: